Obiective

Obiectivul nostru este sa furnizam in domeniul telecomunicatiilor solutiile cele mai sigure , performante , fiabile si mai accesibile , punand un accent deosebit pe raportul pret calitate in favoarea beneficiarului.

Furnizarea de servicii si echipamente  performante, calitative, bazate pe tehnologii de ultima generatie.

Calitate

SC All Telecom Services SRL, firmă cu experienţă, execută activităţi de proiectare , instalare, punere in functiune si intretinere a echipamentelor de telecomunicatii.

 Procesele desfăşurate în organizaţie, competenţa personalului, competenţa colaboratorilor  sunt factori ce compun calitatea lucrarilor  executate.Totodata se aorda o atentie deosebita relatiei cu clientii si cu ceilalti parteneri.

Experienta

Personalul tehnic de specialitate angajat in cadrul societatii a fost scolarizat periodic de catre diviziile AT&T, Lucent Tehnologies , Siemens , LG-Nortel , Panasonic pentru a realiza lucrari de instalare punere in functiune si intretinere a echipamentelor de telecomunicatii.

Echipamente

In cadrul activitatii sale pe piata interna de telecomunicatii , All Telecom Services  a furnizat echipamente  si solutii complexe de comunicatii, produse de brand-uri celebre in domeniu cum ar fi:
AT&T , Lucent Tehnologies , Siemens , LG Nortel , Panasonic .


 

Despre companie

Infiintata in anul 2007 SC All Telecom Services SRL este o persoana juridica inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Constanta cu numarul de inmatriculare J13 / 1409 / 2007ce are ca activitate principala instalarea , punerea in functiune , administrarea si intretinerea echipamentelor de telecomunicatii si transmisii date.